Which of the following is closest to the definition of power given by the author in paragraph 6? A.The ability to impose your perceptions on other people.B.The ability to share your emotions with other people.C.The ability to define your needs and the needs of others.D.The abilit … 阅读详情>> "Which of the following is closest to the definition of power given by the author in paragraph 6?"
By saying “The road to success is always under construction”(Line 4, Para. 4), the author implies that().
浏览:236By saying “The road to success is always under construction”(Line 4, Para. 4), the author implies that(). A.there is no end for successB.success must be proved by resultsC.only effort can lead to successD.it is a long way to achieve success正确答案:there is no end for success
In describing the 25-year-old kid, the author intends to tell readers().
浏览:357In describing the 25-year-old kid, the author intends to tell readers(). A.what factors are necessary for one’s successB.how a person can make a change about his lifeC.what one has to experience in order to succeedD.how a person is respected for his achievements正确答案:how a person … 阅读详情>> "In describing the 25-year-old kid, the author intends to tell readers()."
Dreaming, in its proactive sense, is strong work.
浏览:292Dreaming, in its proactive sense, is strong work. A.effectiveB.productiveC.initiativeD.positive正确答案:initiative
To make ourselves come true we need to develop the strength to dream.
浏览:289To make ourselves come true we need to develop the strength to dream. A.attain what we desireB.understand ourselvesC.be honest with ourselvesD.know our real values正确答案:attain what we desire
As a child, you instinctively used your imagination as it was intended.
浏览:276As a child, you instinctively used your imagination as it was intended. A.clumsilyB.naturallyC.meaningfullyD.frequently正确答案:naturally
People who habitually access their imagination are often hailed by their colleagues as “geniuses”.
浏览:305People who habitually access their imagination are often hailed by their colleagues as “geniuses”. A.acknowledgedB.signaledC.greetedD.compared正确答案:acknowledged
Adults visualize worst-case scenarios all day long.
浏览:260Adults visualize worst-case scenarios all day long. A.actions for a part of a play or filmB.natural features of an areaC.written pieces to outline storiesD.events that are likely to occur正确答案:events that are likely to occur
literal adj.(Para. 11)
浏览:339literal adj.(Para. 11) A.relating to literatureB.actual, trueC.avoiding exaggerationD.null正确答案:actual, true
prompt v.(Para. 4)
浏览:282prompt v.(Para. 4) A.to cause somebody to do somethingB.to refresh the memory of somebodyC.to remind somebody of the words that he is to sayD.null正确答案:to cause somebody to do something
channel v.(Para. 3)
浏览:387channel v.(Para. 3) A.to make or cut channels in(something)B.to cut a deep line on the surface of somethingC.to direct something through a courseD.null正确答案:to direct something through a course
capacity n.(Para. 2)
浏览:284capacity n.(Para. 2) A.the ability to learn or retain knowledgeB.the maximum amount that can be containedC.the position in which one functionsD.null正确答案:the ability to learn or retain knowledge
